Light up as if you had a choice

Tjenixen,
Sitter här och tittar på One Tree Hill och om en timme ska jag ta bussen med Lenita och Sofia till slussen där jag ska möta upp resten av det gamla fbolls laget. Vi har ju splittras och de flesta, t ex jag, har gått till U-dam med 92:orna. Men men, ikväll blire kul! Jag skulle gissa på att det blir laserdome men är inte säker eftersom att vi ska vara på odenplan. Jag är grymm om ni undrar.

Jag älskar Snow patrols låt Run och idag hörde jag Leona Lewis sjunga den. Båda är jättebra men föredrar Snow patrols variation. Välj själv:


jag kunde inte ta den riktiga musikvideon så det får bli lite harry potter!



kunde inte ta musikvideon till den här heller.

hugs
L


Tsatsiki vs. Sakke

samuel haus, både mega söt och snygg!


tryck på bilderna
hugs
L

I need a miracle

Längesen jag skrev, mne jag har inte pallat.
Jahap, alla grejer jag har gjort den jag senast skrev kommer jag inte ihåg.. Men i måndags va jag med Malin, Jossan och Helen på förhansvisning av Itaket lyser stjärnorna! Den va ganska bra. Det va jätte kul att Samuel Haus som spelar Tsatsiki i Tsatsiki filmerna va med och spelade Sakke! Han va sööt!
Idag va jag hemma från skolan, mår jätte dåligt.
Jag längtar efter sommarenså jävla mycket. Jag hatar Sveriges äckliga skit väder. Så deprimerande.
jaja slut på klagande, i överövermorgon är det LÖRDAG! yippie.
hugs
L



I'm just a teenage dirtbag

Heej, ojoj, va verkligen ett tag sedan jag skrev.

Denna dag har inte varit så olik alla andra, jag har ett so prov på torsdag och en fysik inlämningsuppgift (också till Torsdag)  plus äckliga. vidriga franska. Aja, dett är mitt schema nu för vällen plugga så mycket som jag bara kan, vill ju inte gärna sänka mej nu när det är sista terminen och allt..

apråpå sista terminen; Det är ju som alla redan vet dags att välja gymnasium.... Och surprise, jag har inte en jävla aning om vad jag ska välja. Jag har ingen koll alls på när gymnasierna har sina öppna hus (utom nacka då så klart), har fett ångest, tänk om jag har missat det gymnasiet som jag borde välja? fan, fan, fan...

aja, har ingen träning idag i varje fall - tur det- Jag är helt slut. När jag har pluggat klart kan jag åtminstonde bara ta det lugnt och sova.

pussar på er//JN


Holiday

Brr det är kallt. Kom nyss hem från skolan kukul. Vi har ju skridskor på idrotten och vet ni va.. vi ska göra STJÄRNOR PÅ IS! liksom what. Jag kan knappt stå på skridskor. Tur att jag har sandra som e så duktig (vi är par).

ÅÅÅH vad jag längtar till sommaren! Sol, bad, ljusa kvällar och massa massa kul! Mitt sommarlov kommer bli askul!
Så här ser det ut än så länge (kan inga datum);
- Franska rivieran 2 veckor.
- Gothia i gbg.
- Språkresa med Johanna.
- Coldplay med Sofia och Rebbey.

Det enda som fattas är THE KILLERS! Jag är förkrossad.. de kommer liksom till Sverige på Way out west i gbg men vafan då är jag på språkresa!? jag dör

En grej! Det finns ett amerikanskt smink som heter Everyday minerals, alla säger att det är bra och att man kan få ett gratis kitt + frakten runt 40 kr. Men jag fattar inte hur man beställer på hemsidan?! Hjälp tack.
hugs
L

SÖT!


Superhuman

Tjénarää! Lina här, idag väckte mammsen mig 11, dags att städa rummet! Efter det åkte jag till Forum och träffade Malin. Vi tog en Chai latte på Barista. Jag har druckit det någon gång förut men inte där, och jag måste bara säga att den chai latten va MKT godare än Espresso House lr var det nu va jag drack det förut. Stor skillnad! Jag köpte ett volang linne från Vero moda och malin köpte en snygg t-shirt m. tryck och en söt väska!

Det hände en fett läskig grej på busshållplatsen när jag skulle åka hem. Fiskis bussen stog brevid min busskur i typ en kvart  och alla undra vad som hände för det va en tant som låg skakande där inne.. Sen kom ambulansen och tog ut henne. Alla stirrade såklart, stackarn, för det såg ut som hon hade epelepsi anffal när hon kom ut. Trodde hon skulle föda först men hon va inte så tjock heh.

Kom hem från fbolls träningen för en halv timma sen, det va kul.
Ska duscha,
hugs
L

we are the kids of the future

Hello all pretty readers! Jag är hemma hos nymanis och har precis avslutat en trevlig pizzamiddag och en munk. Aah fetto. Nu rockar vi loss här i Johannas rum till Jonas Brothers & kanske lite Benny Bennassi (we loove to be serious, hell yeah)!
Let's dance på tv, goo Carl-Jan!
bye & love!

ett öga brunt


guldbagge galan 2008!

Close you eyes, clear your heart

Hello alla!
Jag är super duper dålig på att skriva på bloggen! Men men. Idag var jag iaf med Malin i stan och shoppade, alltid lika kul! hon trängde ihop sig i GT's omklädningsrum och jag kastade kläder på henne och vi skrek och fajtades lite. Jag köpte en randig T-shirt, en gammeldags rosa tröja, en grå tunika/klänning. Jag köpte också lite Mineral smink från IsaDora! Jag har verkligen tänkt på det där och har läst lite om vanligt smink.. Asåå det är SÅ mkt äckligt skit i där som typ grisfett, fy fan. Så jag bestämde mig att köpa mineral smink! Inte bara för att det är fräschare utan också för att det är bättre för huden. Min hud håller på att bli en katastrof! Jag tänkte köpa ID eller Sheercover men det är så dyrt och jag har läst at Isadoras va bra så varför inte. Juste, köpte också en mascara från L'Oreal, Telescopic (lr hur det nu stavas).

Jag babblar ju nästan på lika mkt som Kenza, men aja. Undantag. (hennes blogg är retarded, Kissies och gaybloggen är kulig!)
hugs
L

Back on track

ojoj det va länge sen jag skrev!  I torsdags va jag hos mormor och kom hem sent på fredag kväll. Då hann jag inte skriva för jag skulle upp mkt tidigt på lördag morgon för att åka till Boda Borg med laget. Det va ett ställe med massa banor man skulle göra, det va kul men asjobbigt! Vi sov där och jag kom hem för 2 h sen.
Imorgon är det time for school, hmm. Inte så taggad men aja.

Ååh vad jag vill se The Killers live! De ska ha en konsert i Tysklnad och jag och johanna funderar seriöst på att åka dit och se dom! Eftersom att de inte kommer till Sverige. Inte för att jag tror att mina föräldrar tillåter det men jag kommer tjata på!
Nu ska jag fräscha till mig och sen är det väl middag,
hugs
L



JN; I'll do anything but I won't give up

Heey

kom hem för ungefär två timmar sedan efter att klara och jag varit och kollat på bio.Filmen vi kollade på hette yesman, har ni någonsin tänkt på att man verkligen aldrig är nödig innan man sätter sig i biostolen, men tio sekunder efter att man satt sig och ljuset börjat dämpas siter man där... och behöver gå på toaletten. hah ska läsa lite twilight nu, blev visst inget långt inlägg idag;)

pussar på er! //JN

LT & JN; one dos treiz paravenca

heej,

Nu har vi nyss tittat klart på skräckfilmen barnhemmet. Den var bra, Lina skrek högt flera gånger och vi typ dog väldigt många gånger. haha, vi satt och skakade genom nästan halva filmen. idag har vi åkt till sjukan med lina för att hon skulle ta vacinations spruta mot livmoderhalscancer, ätit middag hemma hos henne och tittat (som jag sa innan) på barnhemmet, vi måste dra nu, ska kolla på spiderman.


(hittade ingen bild på det riktiga omslagent, men, men)

Bye bye// JN &LT 

JN; You've got it, you've got it, some kind of magic

En absolut favorit låt, lyssna och njuut!


In the Shadows - The rasmus
//JN

running on tea

Koolt! Det finns snus gjort av te, heelt utan nikotin och sånt.
mjau det måste man ju testa. ganska weird, låter gott. jag gillar ju te så..
shiat vad jag är trött. mina päron klagar på att jag är för slö, ska nog pensionera mig i förtid. iaf gå och lägga mig i för tid (ja jag vet att klockan är 20 i 11 och det är lov).
Bon nuit!
hugs
L

JN; Heaven can wait, we're only watching the skies

heej, början på dagen har jag endast gjort vad som ligger i min natur:  tagit det lugnt, tittat mer oc, läst lite i den sista twilight boken, kom precis hem från träningnen, har inga direkta planer för kvällen kanske har mysig familje-kväll, var ett tag sedan senast nu. Ska äta middag nu.

kärleek// JN

make me a supermodel

DET SNÖAR!
och ikväll börjar top model!
I am happy,
hugs
L



LT

Idag kom jag inte på någon rubrik så det fick bli mina fina initsialer, eller hur det nu stavas.
Idag har jag åkt lite skridskor, beklagat mig över min bleka ansiktsfärg m.m. Väldigt slappt och tråkig, men jag orkar verkligen inte göra något.
Imorgon ska jag ta andra sprutan för livmoderhalscanser. Det är en av det hemskaste sakerna jag vet! Jag började nästan gråta när jag tog första.
Världens roligaste innlägg, verkligen. Hoppas ni har det roligare än vad jag har!
p.s igår hade bloggen 20 läsare (18 man räknar bort mig och johanna)! Rekoord haha. Det skulle vara kul att veta vilka som läser?
hugs
L

JN; If I ever let go I'm the only one to blame

Heej igen, har lidit av tristess hela dagen,tack gode gud för att OC finns jag kollade hela dagen på gamla oc avsnitt och låg i sängen. Mådde lite bättre framåt kvällen och följde med mina familj hem till våra grannar på middag, blev en lugn kväll, Tobias, Emil, jag och Oscar tittade mest på TV. Passade mej, mitt huvud och min näsa väldigt bra, mår bättre nu än jag gjorde imorse, kanske är helt frisk imorgon? Dags för lite mer oc, den absolut bästa serien som någonsin har gjorts!

                                   You guys saved my day



Sweet dreams // JN

Mrs. Brightside

Hello sötnissar,
Idag har jag varit med mammi i stan. Det va meningen att det skulle bli en fet shopping dag men så blev det inte. Min morfar, som bor i skåne, bestämde sig att komma tidigare idag än väntat. Så vi va tvungna att åka hem ganska tidigt för att vara en shopping dag, aja, jag fick iaf med mig ett par Levis jeans hem (tog typ 100 h att hitta ett fint par) !
Vi åt varsin super god Ceasarsallad på Friday's!


Nu chillipillar jag här hemma, tittar på Indiana Jones med min lillebror och hans kompis. Ha det gött!
hugs
L

JN;It's like rain on your wedding day

Jag är sjuuuk, det här får seriöst inte hända, det är ju lov! tydligen bryr sig inte huvudvärk och rinnande näsa sig om sådana saker. Aja hittade lite blider från nyårs afton på ambergs blogg, så här kommer de äntligen!


     

JN; The traffic is stuck, and I'm not moving anywere

Here we go

Ska snart gå och lägga mej, har skit ont i benen sedan fotbolls träningen, både märks och känns att det var ett tag sedan senast. - Hata tränigsverk! -  iallafall så var jag denna dag med Lina, vi tog det bara lugnt, gick ner till hemköp och handlade lite grejer till hennes pappa och gick sedan vidare hem till mej. Första dagen på länge som jag har satt foten utanför dörren medans solen fortfarande skiner (tummen upp för den!), sover tyvärr oftast bort alla ljusa timmar på dygnet.

Orkar inte skriva mera nu,
pussaar//JN

Nexttext

Sitter här i min soffa och tittar på "You, me and Dupree" på 3an. Me like Owen Wilson (alltså han är rolig.. inget annat!
Imorgon blir det tidig uppstigning, ska shoppelishoppa med mamma!



Hoppas ni får en mysig kväll!
hugs
L


JN; on the road, but I've got no destination

igårkväll:
blev inget sex and the city när vi var hemma hos Minna, blev istället en och en halv film, american pie; Beata house (jag har nu mera ofeciellt sett alla american pie filmer hah) och halva I am legend, vårat antal utökades när David bestämde sig för att komma över. Vid sådära halv två kom minna och jag hem till mej och dåå började den riktiga sex and the city kvällen, vi halvsov oss igenom 6 avsnitt och kom inte isäng förrens klockan var ensådär fyra.

Dagens och kvällens:
När man vaknade kännde man att det inte varit ensåndär himla bra ide med att gå och lägga sig fyra, vi tog därför varsin dush efter frukosten och fortsatte sedan med ett nytt tema: OC.

Nu på kvällen har jag och min familj varit hos våra kusiner Hjalmar (5) och Agnes (1), Gud vad de små busungarna växer fort ,sist jag såg agnes hade hon inte tagit sitt första steg än och nu går hon nästan helt utan problem. Ska sova nu, orkar inte skriva mer, blev ett vääldigt långt inlägg

Puss på er //JN


Australia

God morgon/kväll!
 Idag, eller vad man ska säga, blev det bio med Malin, hanna, deras mammi och min mammi. Vi såg Australia! Så grymt underbar, 5/5! Den slår helt klart Twilight filmen, men inte bökerna.

Brandon Walters som spelar Nullah i Australia.

Juste! Malin (hos sin mamma) har adopterat en jätte söt hund från Spanien, Zimba heter han!
Good night sweethearts!
LT



JN; Save tonght and fight the break of dawn

Glömde visst skriva om dagen i förra inlägget, i dag har vi i vår familj haft en städdag, as trist. Kvällen kommer däremot att bli betydligt roligare, den kommer tillbringas med Minna och Alex, först ska vi hem till henne och frossa sex and the city och sedan följer minna med hem till mej för att sova.

hoppas ni kommer att få en lika bra kväll som ja kommer att få

käärlek//JN


JN; A great night and a lovely view

Hej, hej,

Är helt usel på att hålla nyårslöften, så det är väl knappast någon överaskning att jag redan har blivit dålig på att skriva. Men men hade en grymt kul nyårsafton med massor av trevliga människor. Vi var som jag redan sagt hemma hos vicke, det var väl en sådär 13-15 pers eller nåt och hade trevlans, när det väl närmade sig tolvslaget gick vi upp till ett ställe med sjukt fin utsikt och tittade på fyrverkerier. Mina egna låg kvar glömmda på skrivbordet, typiskt....

dagenefter gick jag upp vid tre, hade en såndära 'död-dag', orkade inte göra någonting (orkade inte heller blogga, heh)

hade inte med mig nån kamera så jag har inga bilder jag kan lägga upp, men så fort jag får tag i några kommer de pronto upp på bloggen

pussar o kramar // JN


LT; Sleeping Beauty

Good morning sunshines!
Sov hos Malin, hon sover, jag ha precis vaknat. Idag ska vi nog bara ta det lungt, kanske ta en promenad och fotografera. Ikväll blir det Wii kväll (det blev ingen igår). Har aldrig kört Wii så det ska bli jätte kul!
Johanna!? Du skrev aldrig igår, vad hände med vårat nyårs löfte?


bild från igår, trötter.

LT; Time 2 shine

Idag äre Wii kväll + sova över hos granne-malin-sötnos. Igår vare skojj, nån människa sköt en raket 1 micrometer från mitt huvud så jag spillde dricka över allt och alla, klantiga jag. Men erik spraya ner mig med axe, så det va lungt. Malin våldgästade min säng och vi somnade sött vid 5. Jag väckte henne 12 för att vi skulle åka skridskor, hon va inte så taggad på det kan man ju säga. Om 10 är det Victoria's secret fashion show! Säxät värre.
Här r lite bilder från igår och idag:
igår












idag

långkallisar rules!


TVÅTUSENNIO kommer va bäst,
XO, LT

RSS 2.0